header image

Nieuws

Bericht 11 t/m 15 van in totaal 100 berichten.

Zoals jullie wellicht weten komen er dit jaar meer gezinnen naar Wigwam dan ooit tevoren. Dat houdt ook in dat we meer helpende handen nodig hebben dan ooit tevoren. Lees meer »

Deze week zijn de eerste vakanties van 2019 van start gegaan. Naast een gezinsvakantie in 's-Gravenzande startte er in Valkenburg zowel een Survivalweek als een gezinsvakantie. Lees meer »

Ons nieuwe foldermateriaal is klaar! Zowel voor de gezins- en jongerenvakanties, als voor de vrijwilligers zijn er nieuwe folders ontworpen. Lees meer »

Ook al zijn onze mailadressen al reeds lange tijd geleden veranderd, de oude adressering werd nog altijd doorgestuurd. Vanaf het begin van dit jaar wordt alle mail aan ....@wigwamvakanties.nl niet meer bezorgd. U ontvangt dan een foutmelding. Gebruik dus alleen nog de mailadressen met ....@stichtingwigwam.nl Dan weet u zeker dat wij uw mail ontvangen! Lees meer »

Vanwege de veiligheid en de nieuwe AVG-wet is onze mailwerking vanaf dit jaar overgezet naar de cloud. Helaas merken we dat de overgang nog niet vlekkeloos verloopt en ontvangen sommige mails ons (nog) niet. Lees meer »