header image

Nieuws

Bericht 11 t/m 15 van in totaal 137 berichten.

Een geweldig voorbeeld van contact hebben zonder naar binnen te gaan! De ouders van wigwammer Nina lapten als Frats en Pluis de ramen van het tehuis van hun dochter en haar huisgenoten. Moge het een inspiratie zijn voor jullie allen! Lees meer »

Even wegmijmeren bij prachtige beelden van onze locatie in Valkenburg.... Ook al zal de locatie voorlopig nog even leeg blijven, met een beetje inlevingsvermogen zie je weer de zwembadjes staan, zie je al die de vrolijke gezichten en hoor je weer de kinderlachjes schateren..... En voor je het weet is Valkenburg weer in de lucht! Lees meer »

In onze rubriek ROOKSIGNALEN deze keer een prachtig gedicht van Monique Kroezen. Zij schreef dit gedicht over haar zoon Justin en we zijn blij dat we het nog een keer met jullie mogen delen. Lees meer »

Every Little Cell is een grappig liedje waarmee je al dansend en zingend moeilijke momentjes weg-danst of gewoon wanneer je zin hebt om te bewegen. Laat de vrolijkheid maar lekker door al je cellen stromen... Lees meer »

In onze nieuwe Wigwam-rubriek ‘ROOKSIGNALEN!’ willen we de komende tijd vrolijke, opbeurende en mogelijk behulpzame berichten plaatsen. We beginnen de reeks met een heerlijke lipdub in Heel uit 2016. Zing en dans mee, en geniet van dit prachtige filmpje! Heb jij ook zo’n memorabel Wigwammoment, een prachtige foto, een amusant filmpje, een goede tip om de tijd te overbruggen, een creatief idee of wil je gewoon iemand een hart onder de riem steken? Stuur het dan naar rachel@stichtingwigwam.nl en wij delen het op onze Facebook en website. Lees meer »