header image

Nieuws

Bericht 11 t/m 15 van in totaal 81 berichten.

De privacywetgeving is ingrijpend aan het veranderen. Het doel is om de privacy van personen nog beter te beschermen. Vanaf 25 mei 2018 gaat in alle Europese landen een nieuwe Europese privacywet gelden, de zogenaamde AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Daarom willen we een aantal zaken onder de aandacht brengen. Lees meer »

Onze stagiair Luc Widdershoven is gestart met een onderzoek naar de factoren die voor gezinnen met een kind met een beperking belangrijk zijn in het kiezen van hun vakantie. Lees meer »

Jarenlang werd door een groep ‘wigwamouders’ en hun kinderen de wens uitgesproken om op vakantie te kunnen in het buitenland. In 2011 namen de ouders van Joris en Rens, onder de naam Stichting Jorens, in nauwe samenwerking met Stichting Wigwam het initiatief om een vakantie voor bovengenoemde doelgroep in Frankrijk te organiseren. Lees meer »

We zijn nog steeds in gesprek met gemeente en Daelzicht, over de mogelijkheid om in Heel weer opnieuw een locatie op te starten. Lees meer »

Alhoewel hij naast het schrijven en verfilmen van geweldige boeken, ook nog zeer druk bezig is met theaterproducties, had Jacques Vriens toch nog tijd om bij ons op bezoek te komen. En daar zijn we zeer blij om, want het was een plezierige ontmoeting! Zeker toen Jacques ons liet weten deze zomer nog een keer terug te komen om ook onze gezinnen van een theatervoorstelling te laten genieten! We verheugen ons nu al! Lees meer »