header image

Nieuws

Bericht 91 t/m 95 van in totaal 118 berichten.

Rene Driessen van Future Media Productions heeft een mooie film gemaakt over Stichting Wigwam. Wij hopen met deze film nog meer gezinnen enthousiast te maken voor een Wigwamvakantie of een Survivalweek, maar ook mensen of bedrijven die ons willen steunen. Lees meer »

Voor veel kinderen met een (ernstige en/of meervoudige) beperking is het niet eenvoudig om aan hun omgeving duidelijk te maken hoe ze zich voelen en wat ze zouden willen of nodig hebben. In onze Communicatiweekenden leert u verschillende technieken. Lees meer »

Op zaterdag 21 maart zullen burgemeester Martin Eurlings en wethouders Dauven, Vankan en Vermeer de mouwen opstropen bij Wigwamvakanties in het kader van de landelijke vrijwilligersactie NL Doet. Lees meer »

Studentenvereniging SSRA, één van de grootste studentenverenigingen van Amsterdam, vindt het belangrijk om zich in te zetten voor maatschappelijke doeleinden. Éen van de manieren waarop zij dit doen is door het organiseren van een jaarlijks benefiet diner en -veiling. Dit jaar zamelden de leden geld in om Wigwamvakanties te steunen! Een fantastisch gebaar!! Lees meer »

Dispuut Selene's Cabarestaffette was een groot succes! Op woensdag 11 februari 2015 vond in de Stadsschouwburg te Nijmegen de jaarlijkse Cabarestafette van Dispuut Selene plaats.Niet alleen was het een super leuke avond met optredens van oa Op Sterk Water, maar Wigwamvakanties mocht na de voorstelling ook nog een cheque van € 1250,- in ontvangst nemen. Lees meer »