header image

Nieuws

Bericht 91 t/m 95 van in totaal 97 berichten.

In 2014 organiseert Wigwamvakanties een tweetal ouderbijeenkomsten. Wij hadden u al data doorgegeven, maar helaas blijken deze data niet haalbaar. Wij zullen u zo spoedig mogelijk een nieuwe datum doorgeven, dus houdt uw mailbox in de gaten! Lees meer »

Wigwamvakanties doet mee aan NLgeeft van het Oranje Fonds. Via NL Geeft zoeken we sponsoring om 3 gezinnen met een kind met een beperking in 2014 een onvergetelijke en vooral zorgeloze vakantie te kunnen bezorgen. Lees meer »

Zaterdag 22 maart was gouverneur Bovens met 14 medewerkers van de afdeling Kabinet Gouvernement Limburg in het kader van NLDoet als vrijwilliger aan de slag bij Wigwamvakanties in Valkenburg a/d Geul. Lees meer »

Morgen, 22 maart, gaan in het kader van de landelijk vrijwilligersactie NLDoet ruim 30 klussers aan het werk in Nieuwveen, Valkenburg a/d Geul en Heel. Zij worden ontvangen met koffie en vlaai, en gaan dan flink aan de slag met klussen als snoeien, nieuwe struiken planten, (delen van) de houten Wigwmamhuisjes verven, schoonmaken, bestratingen repareren, kortom alles wat helpt om deze locaties helemaal klaar te maken voor een nieuw seizoen Wigwamvakanties! Lees meer »

De sponsorloop Zweit veur Leid in Maastricht op 4 januari was een mooie start van het nieuwe jaar. De groene T-shirts met de tekst "Wigwamvakanties, voor iedereen een feest" waren goed vertegenwoordigd, en of er nu een toptijd werd gelopen of gewandeld: de echte winnaars waren de 4 goede doelen! Wigwamvakanties mocht een cheque van € 13.059,- in ontvangst nemen! Lees meer »