header image

Nieuws

Bericht 86 t/m 90 van in totaal 94 berichten.

Welke verpleegkundige wil tijdens de zomervakantie één of 2 weken ons team komen versterken? Doe eens wat anders met je vakantie, kom naar een van onze locaties in Nederland of Frankrijk. Enkele van onze wigwamkinderen hebben enkele keren per dag jouw hulp nodig, zodat zij ook onbezorgd van hun vakantie kunnen genieten! Lees meer »

Van 7 t/m 10 mei staat Wigwamvakanties op de Supportbeurs2014 in Jaarbeurs Utrecht. De grootste en leukste beurs voor iedereen met een fysieke beperking. Komt u ook? U kunt gratis registreren via onze site! Lees meer »

In 2014 organiseert Wigwamvakanties een tweetal ouderbijeenkomsten. Wij hadden u al data doorgegeven, maar helaas blijken deze data niet haalbaar. Wij zullen u zo spoedig mogelijk een nieuwe datum doorgeven, dus houdt uw mailbox in de gaten! Lees meer »

Wigwamvakanties doet mee aan NLgeeft van het Oranje Fonds. Via NL Geeft zoeken we sponsoring om 3 gezinnen met een kind met een beperking in 2014 een onvergetelijke en vooral zorgeloze vakantie te kunnen bezorgen. Lees meer »

Zaterdag 22 maart was gouverneur Bovens met 14 medewerkers van de afdeling Kabinet Gouvernement Limburg in het kader van NLDoet als vrijwilliger aan de slag bij Wigwamvakanties in Valkenburg a/d Geul. Lees meer »