header image

Nieuws

Bericht 86 t/m 90 van in totaal 90 berichten.

Zaterdag 22 maart was gouverneur Bovens met 14 medewerkers van de afdeling Kabinet Gouvernement Limburg in het kader van NLDoet als vrijwilliger aan de slag bij Wigwamvakanties in Valkenburg a/d Geul. Lees meer »

Morgen, 22 maart, gaan in het kader van de landelijk vrijwilligersactie NLDoet ruim 30 klussers aan het werk in Nieuwveen, Valkenburg a/d Geul en Heel. Zij worden ontvangen met koffie en vlaai, en gaan dan flink aan de slag met klussen als snoeien, nieuwe struiken planten, (delen van) de houten Wigwmamhuisjes verven, schoonmaken, bestratingen repareren, kortom alles wat helpt om deze locaties helemaal klaar te maken voor een nieuw seizoen Wigwamvakanties! Lees meer »

De sponsorloop Zweit veur Leid in Maastricht op 4 januari was een mooie start van het nieuwe jaar. De groene T-shirts met de tekst "Wigwamvakanties, voor iedereen een feest" waren goed vertegenwoordigd, en of er nu een toptijd werd gelopen of gewandeld: de echte winnaars waren de 4 goede doelen! Wigwamvakanties mocht een cheque van € 13.059,- in ontvangst nemen! Lees meer »

Wigwamvakanties is een van de goede doelen van de sponsorloop Zweit veur Leid op 4 januari 2014! Deze sponsorloop wordt komend jaar voor de 20e keer georganiseerd, en is een begrip in Limburg en ver daarbuiten. Afgelopen jaar liepen meer dan 1000 lopers een bedrag van €68.000,- bij elkaar voor 4 goede doelen. MELD JE OOK AAN! Lees meer »

Voor het eerst sinds het bestaan van Stichting Wigwam Vallei Nederland wordt er samen met Stichting Jorens, een Wigwamvakantie in het buitenland georganiseerd. Maar liefst 24 gezinnen kunnen zich inschrijven om in de zomer van 2013 te genieten van al het goede dat Frankrijk te bieden heeft. Lees meer »