header image

Nieuws

Bericht 86 t/m 90 van in totaal 97 berichten.

Vanaf 13 juli staan onze projectleiders en vrijwilligers weer klaar om de gezinnen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Thema dit jaar: 'Avonturen in de Jungle'. Op onze 5 locaties mogen wij 145 gezinnen ontvangen. Lees meer »

Voor veel kinderen met een beperking is het niet eenvoudig om duidelijk te maken wat ze voelen, willen of nodig hebben. Daarom: de '(Beter) communiceren met je kind met een beperking' weekenden! Lees meer »

In Valkenburg is een ontmoetingswigwam geplaatst waar iedereen van gebruik mag maken. maar deze heeft nog geen naam...... DOE MEE en bedenk een nieuwe naam voor dit huisje dat letterlijk voor iedereen openstaat, en win een gratis overnachting in een van onze huisjes! Lees meer »

Welke verpleegkundige wil tijdens de zomervakantie één of 2 weken ons team komen versterken? Doe eens wat anders met je vakantie, kom naar een van onze locaties in Nederland of Frankrijk. Enkele van onze wigwamkinderen hebben enkele keren per dag jouw hulp nodig, zodat zij ook onbezorgd van hun vakantie kunnen genieten! Lees meer »

Van 7 t/m 10 mei staat Wigwamvakanties op de Supportbeurs2014 in Jaarbeurs Utrecht. De grootste en leukste beurs voor iedereen met een fysieke beperking. Komt u ook? U kunt gratis registreren via onze site! Lees meer »