header image

Nieuws

Bericht 86 t/m 90 van in totaal 207 berichten.

Een paar weken geleden zou het nog ondenkbaar zijn geweest, maar vandaag hebben we het besluit genomen om de geplande vakanties eind april, begin mei niet door te laten gaan. Lees meer »

De wereld staat op z’n kop en deze nieuwe, nog onwerkelijke situatie stelt ons ook bij Wigwam voor de nodige vragen. Lees meer »

Vanmorgen hebben we besloten zowel de NLdoet-dag voor komende vrijdag én zaterdag a.s. te annuleren. Helaas wordt het Wigwamvirus momenteel verslagen door het Coronavirus… Lees meer »

Stichting WereldWijd voor Kinderen (WWvK) steunt wereldwijd kinderen in nood. WWvK ondersteunt Stichting Wigwam voor de komende drie jaar met maar liefst € 10.000 per jaar! Het bedrag kan ingezet worden voor het activiteitenprogramma en de gezamenlijke maaltijden van de gezinnen. Beide zijn pijlers van de Wigwamvakanties. We zijn dan ook heel erg blij dat WWvK (www.wwvk.nl) ons hiermee wil ondersteunen. Lees meer »

Gun jij ook elk kind een podiumplaats? Meld je dan snel aan voor een geweldige Wigwamervaring tijdens de Olympische Wigwamspelen! Lees meer »