header image

Nieuws

Bericht 86 t/m 90 van in totaal 117 berichten.

Een van de succesvolle matches van Beursvloer Parkstad leverde een prachtig artikel op in Weller Magazine! Weller fotograaf Arjen Schmitz schoot mooie plaatjes van Stichting Wigwam medewerksters Dorien van de Walle en Rachel Pannemans. Locatie: de wigwamvakantiehuisjes in Valkenburg a/d Geul. Lees meer »

Tijdens dit eerste communicatieweek zal aandacht besteed worden aan de basisbeginselen van Nederlands met Gebaren (NmG). Spreekt uw kind nog niet (voldoende) verstaanbaar en zou het inzetten van gebaren ondersteunend kunnen zijn of heeft u al gemerkt dat dit zo is? Schrijf dan in voor dit weekend. Lees meer »

Jaren geleden heeft Stichting Wigwam in Arnhem Wigwamvakanties georganiseerd op het terrein van Stichting Bio. Wij willen graag onze gezinnen (opnieuw) laten kennismaken met deze locatie en organiseren een eindejaars Wigwamvakantieweek van maandag 28 december tot en met maandag 4 januari in Arnhem. Lees meer »

De Gemeente Valkenburg aan de Geul is het eerste bedrijf dat aangaf onze reizende wigwam graag te willen ontvangen op zijn tocht langs bedrijven en instellingen die maatschappelijk betrokken zijn en willen bijdragen aan een Wigwamvakantie voor gezinnen met een kind of jongere met een (ernstige) beperking. De wigwam is door wethouder Jan Vermeer gastvrij ontvangen en heeft een mooi plekje gekregen in de ontvangstruimte van het gemeentehuis Lees meer »

Rene Driessen van Future Media Productions heeft een mooie film gemaakt over Stichting Wigwam. Wij hopen met deze film nog meer gezinnen enthousiast te maken voor een Wigwamvakantie of een Survivalweek, maar ook mensen of bedrijven die ons willen steunen. Lees meer »