header image

Nieuws

Bericht 76 t/m 80 van in totaal 97 berichten.

De inschrijving voor een voorjaars- of zomervakantie bij Wigwamvakanties is gestart. Dus schrijf meteen in. Het vakantiethema voor 2015: "Reis in de Tijd!" Lees meer »

In januari worden er een tweetal bijeenkomsten georganiseerd waarin wordt ingegaan op onderwerpen als de meerwaarde van een Wigwamvakantie, buitenlandvakanties en waarin wij graag met u over een aantal nieuwe concepten van gedachten willen wisselen. Lees meer »

Afgelopen 8 december was de laatste dag dat er gestemd kon worden op Wigwamvakanties bij de Specsavers actie. En u heeft massaal gestemd: van begin af aan stroomden de stemmen binnen! Onlangs kregen we dan ook de bevestiging: Wigwamvakanties won met een eindscore van meer dan 90% van het totaal aantal stemmen! Lees meer »

Op 6 november nam Wigwamvakanties deel aan de Maatschappelijke Beursvloer in Parkstad, waar vraag en aanbod van maatschappelijke behoeftes elkaar vinden. We hebben matches kunnen maken met Meander / Vegro (medegebruik van hun busjes en (medische) hulpmiddelen); Future Media Productions (promotiefilmpje) en Weller (fotograaf). Als ruil boden wij een overnachting in onze Wigwams aan. Lees meer »

Wij kijken terug op een prachtig Wigwamseizoen, waarin grote avonturen werden beleefd en enorme grenzen zijn verlegd. Afgelopen zomer was op elke Wigwamlocatie al van mijlenver het Junglelied te horen. Er werd gezongen door maar liefst 281 kinderen uit 146 gezinnen die het aandurfden met ons mee te gaan op avontuur in de (Wigwam) Jungle. Lees meer »