header image

Nieuws

Bericht 66 t/m 70 van in totaal 117 berichten.

Jaarlijks sturen we onze folder naar vele verschillende scholen en instanties. Om er zeker van te zijn dat de juiste aantallen verstuurd en verspreid worden, nemen we met een groot deel van deze scholen en instanties vooraf telefonisch contact op. En daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken! Lees meer »

Team Stichting Wigwam staat in de startblokken voor een spetterend Olympisch jaar! Wij zijn helemaal fit, hebben op Olympisch niveau getraind en zijn helemaal gefocussed op de komst van onze Wigwammers! Lees meer »

Op 8 juli jl. was het groot feest bij Novusoft in verband met de opening van hun nieuwe pand. Ipv een bloemetje of andere attentie was er een donatiepot neergezet met daarbij de vraag om Stichting Wigwam te steunen. En dat is gelukt! Ruim 1500 euro werd door de gasten gedoneert aan Stichting Wigwam! Novusoft is het DOT.NET software ontwikkelingsbedrijf van de heer Kroezen, vader van 4 kinderen, waaronder Wigwammer Justin. De familie Kroezen is inmiddels een van de regelmatig terugkerende gezinnen die elk jaar weer uitzien naar een heerlijke Wigwamvakantie. Lees meer »

Dankzij de hulp van vele vrijwilligers, gezinnen en Wigwammedewerkers won Stichting Wigwam de Specsavers Maastricht actie, waarna er een heel jaar voor onze stichting werd gespaard. Iedereen die een bril of lenzen kocht bij Specsavers Maastricht kon kiezen voor het lokale doel, Stichting Wigwam, of een landelijk goed doel. Begin dit jaar was de opbrengst bekend, en onlangs mochten wij Nicky Boitelle enSuzanne Baars ontvangen bij onze wigwams in Valkenburg a/d Geul. Behalve een mooie bos bloemen, hadden zij een cheque bij zich met het mooie bedrag van € 3888,75 erop! Heel veel dank aan iedereen die meegestemd en meegespaard heeft! Lees meer »

De 3e editie van tijdschrift Veine is uit! In deze editie onder het thema "Reisverslag" het vakantieverhaal van de familie Van Heyningen die al een aantal jaren bij Stichting Wigwam vakantie vieren.Veine richt zich op ouders van lichamelijk beperkte kinderen, en dit vakantieverhaal over vader Robert, moeder Sylvia, zus Noa en onze wigwammer Bas van 12 zal zeker herkenbaar zijn voor onze gezinnen en veel nieuwe gezinnen inspireren om ook eens te komen wigwammen! Lees meer »