header image

Nieuws

Bericht 61 t/m 65 van in totaal 117 berichten.

Vele gezinnen wachten met spanning op het moment dat de inschrijving voor de Wigwamvakanties in 2017 wordt geopend. Helaas zult u nog wat meer geduld moeten hebben. Vorige week ontvingen wij namelijk het bericht dat Stichting Avavieren niet kan garanderen dat de locatie aan zee voor de zomer van 2017 gereed zal zijn voor onze gezinnen. Lees meer »

Na lange tijd van onzekerheid is nu duidelijk dat de wigwamlocatie in Heel op het terrein van Daelzicht definitief gaat sluiten. Vanaf 2017 zullen hier dus geen Wigwamvakanties meer worden georganiseerd. Lees meer »

In Valkenburg a/d Geul wordt momenteel hard gewerkt aan de bouw van 2 nieuwe grote vakantiehuisjes. Dit om aan de steeds groeiende vraag van gezinnen te kunnen voldoen, en hiermee kunnen we komend seizoen ook een deel van de gezinnen opvangen die niet meer in Heel terecht kunnen. Lees meer »

Vanaf nu kun je inschrijven voor de Jongerenvakantie 2.0 die van maandag 24 t/m vrijdag 28 oktober zal plaatsvinden in Valkenburg a/d Geul. Een uitdagende vakantie voor jongeren zonder hun ouders. Je leert daar onder deskundige begeleiding je grenzen te verleggen. Lees meer »

De zomervakanties zijn weer voorbij, iedereen heeft geweldig meegedaan, en ondanks de hitte zijn er records gesneuveld, medailles gehaald, en geen gevallen van doping geconstateerd. Lees meer »