header image

Nieuws

Bericht 61 t/m 65 van in totaal 97 berichten.

Op zaterdag 21 november konden durfals van 4 tot 94 jaar abseilen en klimmen bij Intratuin Maastricht tegen een vrijwillige bijdrage voor Stichting Wigwam. Ondanks de assistentie van de ervaren projectleiders van Stichting Wigwam bleken de echte durfals vooral de kinderen! Zij klommen in de touwen tot wel 5 meter hoogte om daarna abseilend weer veilig op de grond te komen. Lees meer »

Wij willen graag onze gezinnen (opnieuw) laten kennismaken met Bio Vakantieoord in Arnhem en organiseren een Winter-Wigwamvakantieweek van maandag 28 december tot en met zondag 3 januari, met natuurlijk een avontuurlijk en grensverleggend activiteitenprogramma en daarbij een spetterend Oud & Nieuw feest! Lees meer »

Op 10 en 11 oktober organiseert Stichting Wigwam een klusweekend in Valkenburg a/d Geul. iedereen die ons een warm hart toedraagt, is welkom om in dit weekend samen met ons 1 of 2 dagen, of een aantal uurtjes te komen klussen. De klustaken varieren enorm, dus er is altijd iets dat u kunt doen! Of wilt u ons liever helpen bij onze schoolbelronde? Lees meer »

Doe dan ook mee aan de collecte voor NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind). De nationale collecte wordt gehouden van 16-21 november a.s. Van het geld dat de wigwam-collectanten ophalen voor NSGK krijgt Stichting Wigwam de helft (50%)! Lees meer »

Op onze locatie in Heel is een superleuke lipdub opgenomen met alle kinderen, vrijwilligers en projectleiders. Het resultaat: een swingend geheel op de klanken van het vrolijke nummer "Happy" van Pharrell Williams. Lees meer »