header image

Nieuws

Bericht 56 t/m 60 van in totaal 90 berichten.

Op 10 en 11 oktober organiseert Stichting Wigwam een klusweekend in Valkenburg a/d Geul. iedereen die ons een warm hart toedraagt, is welkom om in dit weekend samen met ons 1 of 2 dagen, of een aantal uurtjes te komen klussen. De klustaken varieren enorm, dus er is altijd iets dat u kunt doen! Of wilt u ons liever helpen bij onze schoolbelronde? Lees meer »

Doe dan ook mee aan de collecte voor NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind). De nationale collecte wordt gehouden van 16-21 november a.s. Van het geld dat de wigwam-collectanten ophalen voor NSGK krijgt Stichting Wigwam de helft (50%)! Lees meer »

Op onze locatie in Heel is een superleuke lipdub opgenomen met alle kinderen, vrijwilligers en projectleiders. Het resultaat: een swingend geheel op de klanken van het vrolijke nummer "Happy" van Pharrell Williams. Lees meer »

Een van de succesvolle matches van Beursvloer Parkstad leverde een prachtig artikel op in Weller Magazine! Weller fotograaf Arjen Schmitz schoot mooie plaatjes van Stichting Wigwam medewerksters Dorien van de Walle en Rachel Pannemans. Locatie: de wigwamvakantiehuisjes in Valkenburg a/d Geul. Lees meer »

Tijdens dit eerste communicatieweek zal aandacht besteed worden aan de basisbeginselen van Nederlands met Gebaren (NmG). Spreekt uw kind nog niet (voldoende) verstaanbaar en zou het inzetten van gebaren ondersteunend kunnen zijn of heeft u al gemerkt dat dit zo is? Schrijf dan in voor dit weekend. Lees meer »