header image

Nieuws

Bericht 56 t/m 60 van in totaal 100 berichten.

Ook in 2016 mochten wij bij Stichting Wigwam in Valkenburg a/d Geul weer vele enthousiaste vrijwilligers ontvangen tijdens de nationale vrijwilligersactie van NL Doet. Er werd gepoetst, geklust, gezaagd, in de tuin gewerkt, kortom een heel actieve maar leuke dag. Veel blije gezichten nu, én straks als de gezinnen komen! Lees meer »

Met ingang van 2016 worden de hulpmiddelen die nodig zijn voor uw kind op een andere manier georganiseerd. In het verleden is gebleken dat er soms hulpmiddelen aanwezig waren die niet voldeden aan de specifieke vraag die ouders hadden voor hun kind. Om dit te voorkomen kunt u als ouder vanaf 2016 zelf een aantal hulpmiddelen rechtstreeks bij de leverancier aanvragen. Lees meer »

Onze projectleider van Valkenburg a/d Geul, Mieke Buntinx, had de afgelopen jaren al vaker een kerstwens opgehangen in de wensboom bij IKEA in Heerlen, en dit keer was zij de gelukkige! Haar wens werd uit de boom gehaald, en Stichting Wigwam mocht een wensenlijstje opstellen. Mieke werd samen met Rachel feestelijk onthaald, ze mochten heel veel leuke dingen uitzoeken, en met 2 volle karren de IKEA verlaten. Lees meer »

Na een fantastische benefietavond in Theater de 2 Hondjes in Hellevoetsluis, waarbij wij genoten van een fantastische voorstelling van Eva Crutzen en Jerry, mocht Hanny een cheque van € 5100,- in ontvangst nemen voor Stichting Wigwam! Lees meer »

Elk jaar kunnen ROCKWOOL medewerkers ervoor kiezen hun kerstpakket te doneren aan een goed doel. Dit jaar was dat Stichting Wigwam! En wij mochten het fantastische bedrag van € 7.500,- in ontvangst nemen! Lees meer »