header image

Nieuws

Bericht 51 t/m 55 van in totaal 240 berichten.

Wigwams got Talent in Nieuwveen uit 2017. Een door de kinderen zelf bedacht script waarbij de talenten van elk kind prachtig zijn vastgelegd.... Lees meer »

Gelukkig zijn er, naast alle verdrietige berichten door de annuleringen, ook nog veel blijde momentjes op kantoor. ... Lees meer »

Fleur en Bojanna kenden elkaar van een eerdere Wigwamvakantie dus het contact was snel gelegd! Vorige week zijn ze gestart met videobellen. Fleur vond het superleuk. Ze liet al haar speelgoed zien en speelde er ook mee voor de camera! Vooral taartjes van het winkeltje digitaal verkopen was leuk😉. Daarna maakte Fleur nog een tekening voor Bojanna. Die heeft ze toen samen met een klein verwenpakketje opgestuurd aan Bojanna. Erg lief! Ze hebben afgesproken om het nog een keer te doen. Moeder laat weten wanneer er weer behoefte aan is. Geweldig gedaan dames! Ook geïnteresseerd in het maatjesproject? Klik hier voor meer info: https://www.stichtingwigwam.nl/maatjesproject Lees meer »

Zoals sommigen van jullie al vernomen hebben is, met pijn in ons Wigwamhart, besloten de zomervakanties op de locaties Nieuwveen, s-Gravenzande en La Bonne Vie (Fr) niet door te laten gaan. Een keuze die niet gemakkelijk was om te maken, maar die wel recht doet aan de zorgvuldigheid en de veiligheid zoals die in de deze periode noodzakelijk is. Het goede nieuws is .... Lees meer »

Al flink geëxperimenteerd met de creatieve ideeën van Cobie en Anneke over beeldbellen? Kijk dan maar snel naar deel 2 van hun reeks ... Lees meer »