header image

Nieuws

Bericht 51 t/m 55 van in totaal 112 berichten.

Zoals jullie weten zijn de inschrijvingen voor ons feest vanwege het grote aantal aanmeldingen stopgezet. We willen nogmaals benadrukken dat je ZONDER geldig ticket helaas GEEN toegang krijgt. Erg spijtig, maar gelukkig kunnen we wel melden dat de Jostiband nog een extra optreden gaat verzorgen op zondagochtend 17 september om 10.30 uur. Hiervoor zijn nog enkele plaatsen vrij. Wil je aanwezig zijn op zondag, meld je dan aan via feest@stichtingwigwam.nl. Niet te lang wachten, want ook hiervoor zijn de plaatsen beperkt... Lees meer »

Stichting Wigwam bestaat 20 jaar! Dit gaan we samen met jullie vieren op zaterdag 16 september 2017. Hoe? Met een groot feest: een dag vol plezier, verschillende activiteiten en… een spetterend optreden van Het Jostiband Orkest! ‘s Avonds organiseren we nog een Bonte Avond XL, dus…. dit feest mag u niet missen! Samen gaan we er een superfeest van maken! Lees meer »

Wigwamhotel+ in Diessen open! Vanaf nu kunt u ook een studio in ons nieuwe Wigwamhotel+ in Diessen boeken, inclusief alle maaltijden. Heeft u al een andere locatie geboekt en wilt u toch naar Diessen, neem dan contact op met Dorien: 06-46375735, Lees meer »

Ben jij die vrijwilliger die zich al meer dan 5 jaar inzet voor Stichting Wigwam? Dan maak jij kans op een weekje ontspannen verblijf in een moderne design villa in Neuastenberg, Sauerland! En je gaat niet alleen, je mag tot max. 3 personen meenemen. Stichting Cura1 ondersteunt Stichting Wigwam al jaren bij het organiseren van onze Wigwamvakanties, waar wij natuurlijk al erg blij mee zijn! Maar nu bieden zij ons ook nog de kans om onze vrijwilligers extra te bedanken door 2 x een week vakantie in hun 'Villa Royal' aan 2 van onze vrijwilligers aan te bieden! Deze luxe villa voor maximaal 4 personen stellen zij ter beschikking aan verschillende maatschappelijke organisaties als de onze, zodat wij en de Stichting Cura1 met het weggeven van een verblijf in deze villa nog eens extra onze waardering kunnen uitspreken voor het werk dat elk jaar belangeloos voor onze gezinnen wordt gedaan. Lees meer »

Het duurde dit jaar even iets langer dan u van ons gewend bent maar vanaf vandaag is het mogelijk om in te schrijven voor een Wigwamvakantie in 2017. Zoals u waarschijnlijk al heeft vernomen kunnen we helaas geen vakanties meer organiseren op de locatie in Heel. Dat vinden we ontzettend jammer maar we hebben inmiddels een nieuwe locatie gevonden in het Brabantse land. Op deze locatie, de Donkershoeve in Sint Oedenrode, wordt een tweeweekse vakantie georganiseerd. Lees meer »