header image

Nieuws

Bericht 51 t/m 55 van in totaal 104 berichten.

Vanaf nu kun je inschrijven voor de Jongerenvakantie 2.0 die van maandag 24 t/m vrijdag 28 oktober zal plaatsvinden in Valkenburg a/d Geul. Een uitdagende vakantie voor jongeren zonder hun ouders. Je leert daar onder deskundige begeleiding je grenzen te verleggen. Lees meer »

De zomervakanties zijn weer voorbij, iedereen heeft geweldig meegedaan, en ondanks de hitte zijn er records gesneuveld, medailles gehaald, en geen gevallen van doping geconstateerd. Lees meer »

Jaarlijks sturen we onze folder naar vele verschillende scholen en instanties. Om er zeker van te zijn dat de juiste aantallen verstuurd en verspreid worden, nemen we met een groot deel van deze scholen en instanties vooraf telefonisch contact op. En daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken! Lees meer »

Team Stichting Wigwam staat in de startblokken voor een spetterend Olympisch jaar! Wij zijn helemaal fit, hebben op Olympisch niveau getraind en zijn helemaal gefocussed op de komst van onze Wigwammers! Lees meer »

Op 8 juli jl. was het groot feest bij Novusoft in verband met de opening van hun nieuwe pand. Ipv een bloemetje of andere attentie was er een donatiepot neergezet met daarbij de vraag om Stichting Wigwam te steunen. En dat is gelukt! Ruim 1500 euro werd door de gasten gedoneert aan Stichting Wigwam! Novusoft is het DOT.NET software ontwikkelingsbedrijf van de heer Kroezen, vader van 4 kinderen, waaronder Wigwammer Justin. De familie Kroezen is inmiddels een van de regelmatig terugkerende gezinnen die elk jaar weer uitzien naar een heerlijke Wigwamvakantie. Lees meer »