header image

Nieuws

Bericht 51 t/m 55 van in totaal 136 berichten.

Vanwege de veiligheid en de nieuwe AVG-wet is onze mailwerking vanaf dit jaar overgezet naar de cloud. Helaas merken we dat de overgang nog niet vlekkeloos verloopt en ontvangen sommige mails ons (nog) niet. Lees meer »

De inschrijvingen stromen binnen, en op kantoor zijn we al bezig met de eerste indeling. Door de grote vraag naar twee-weekse vakanties is besloten om de een-weekse vakanties in Heusden ook aan te bieden als twee-weekse vakantie. Lees meer »

“Met trots stellen wij ons aan u voor als nieuwe eigenaren van vakantiepark ‘La Bonne Vie’. Met alle plezier hopen wij u te mogen verwelkomen”. Lees meer »

Aangezien er geen bezwaren zijn ingediend, is het bestemmingsplan in Heel nu definitief aangepast. De vervolgstap is het aanvragen van een bouwvergunning. Lees meer »

Wigwam duikt het nieuwe jaar in! Met dank aan Dave, Kim, Meg, Karel, Nina, Sonja, Iwan, Maud en Tijn, die samen met ons het nieuwe jaar in spetterden! En uiteraard ook dank aan Joop, Marc en Jolanda die voor de foto's en het filmpje zorgden. Lees meer »