header image

Nieuws

Bericht 51 t/m 55 van in totaal 93 berichten.

Onze projectleider van Valkenburg a/d Geul, Mieke Buntinx, had de afgelopen jaren al vaker een kerstwens opgehangen in de wensboom bij IKEA in Heerlen, en dit keer was zij de gelukkige! Haar wens werd uit de boom gehaald, en Stichting Wigwam mocht een wensenlijstje opstellen. Mieke werd samen met Rachel feestelijk onthaald, ze mochten heel veel leuke dingen uitzoeken, en met 2 volle karren de IKEA verlaten. Lees meer »

Na een fantastische benefietavond in Theater de 2 Hondjes in Hellevoetsluis, waarbij wij genoten van een fantastische voorstelling van Eva Crutzen en Jerry, mocht Hanny een cheque van € 5100,- in ontvangst nemen voor Stichting Wigwam! Lees meer »

Elk jaar kunnen ROCKWOOL medewerkers ervoor kiezen hun kerstpakket te doneren aan een goed doel. Dit jaar was dat Stichting Wigwam! En wij mochten het fantastische bedrag van € 7.500,- in ontvangst nemen! Lees meer »

Onze vakantiefolder 2016 is uit, met weer vele mooie foto's waarvan de meeste zijn gemaakt door Weller fotograaf Marcel van Hoof! Hij heeft 3 dagen rondgelopen op verschillende van onze wigwamocaties en vooral van onze gezinnen vele prachtige foto's gemaakt, zoals de foto die de voorkant van de folder siert. Lees meer »

De inschrijving voor een Wigwamvakantie in 2016 is geopend! U kunt weer inschrijven voor een voorjaars- of zomervakantie op een van onze vertrouwde locaties. Maar... nieuw in 2016: de wintervakantie wordt defintief als wigwamvakantie aangeboden en de nieuwe locatie Arnhem is in 2016 zowel voor een zomer- als een wintervakantie te boeken! Lees meer »