header image

Nieuws

Bericht 6 t/m 10 van in totaal 134 berichten.

Voor veel mensen is dit een vervelende en angstige tijd. Maar voor gezinnen met een kind met een beperking komt het nog eens extra hard aan: veel ouders maken zich grote zorgen over de gezondheid van hun kind, er is geen opvang en/of school meer, geen of nauwelijks nog PGB-ers meer voor ondersteuning, een aantal ouders kan hun kind zelfs niet eens meer bezoeken….. Lees meer »

Heel wat ouders en leerkrachten zoeken creatieve oplossingen om de maatregelen van de overheid tegen het coronavirus door te geven hun kinderen. De student-ondernemers van Bubbly-Boo ontwikkelden een website waar je gratis een gepersonaliseerde poster kan maken met je kind in de hoofdrol. Lees meer »

Een geweldig voorbeeld van contact hebben zonder naar binnen te gaan! De ouders van wigwammer Nina lapten als Frats en Pluis de ramen van het tehuis van hun dochter en haar huisgenoten. Moge het een inspiratie zijn voor jullie allen! Lees meer »

Even wegmijmeren bij prachtige beelden van onze locatie in Valkenburg.... Ook al zal de locatie voorlopig nog even leeg blijven, met een beetje inlevingsvermogen zie je weer de zwembadjes staan, zie je al die de vrolijke gezichten en hoor je weer de kinderlachjes schateren..... En voor je het weet is Valkenburg weer in de lucht! Lees meer »

In onze rubriek ROOKSIGNALEN deze keer een prachtig gedicht van Monique Kroezen. Zij schreef dit gedicht over haar zoon Justin en we zijn blij dat we het nog een keer met jullie mogen delen. Lees meer »