header image

Nieuws

Bericht 1 t/m 5 van in totaal 100 berichten.

Op zaterdag 13 juni 2020 organiseren we voor het eerst een landelijke vrijwilligersdag. Deze dag zal plaatsvinden in Arnhem bij Bio Vakantieoord. Lees meer »

De landelijke collecteweek van het Gehandicapte Kind gaat dit jaar door van 11 t/m 16 november. De NSGK heeft een 50% regeling, waarbij de ene helft van het door de collectant opgehaalde geld naar de NSGK gaat en de andere helft naar een stichting naar keuze. Lees meer »

Zoals je wellicht weet mogen wij elk jaar twee geweldige vakanties naar ‘Villa Royal’ in Sauerland weggeven aan onze vrijwilligers. Wil je kans maken? Lees dan verder! Lees meer »

In de Aangepaste VakantieGids van 23-07-2019 stond een prachtig verhaal. Het verhaal van de moeder van Juda, een gezin dat vorig jaar voor de eerste keer mee ging op een Wigwamvakantie. We laten jullie graag meegenieten..... Lees meer »

Deze keer maar liefst drie uitzendingen op televisie waarin Wigwam aan bod kwam. Bij het programma Limburg Centraal van L1 kwamen zowel ouders, vrijwilligers als directie aan het woord.... Lees meer »