WegWijsWeekenden

Stichting Wigwam organiseert samen met Adelante in het schooljaar 2017-2018 weer WegWijsWeekenden voor kinderen en jongeren met een beperking van 6 tot 20 jaar.

Wil je ervaren hoe het is om een weekend van huis te zijn en wil je kennis maken met allerlei mogelijkheden van vrijetijdsbesteding? Meld je dan voor één of meerdere weekenden aan!

22 - 24 september '17

6 - 8 oktober '17

3 - 5 november '17

Theaterweekend

6 t/m 20 jaar

Ook dit jaar is er weer een theaterweekend.

Vind je toneelspelen leuk? Vind je het leuk om je te verkleden en te schminken als iemand anders? En wil je een keer zelf stralen als een ster?

Geef je op voor dit weekend en leef je helemaal uit in je nieuwe rol.

Reis om de wereld

6 t/m 20 jaar

Wil jij graag meer weten over andere landen in de wereld? Bijvoorbeeld wat ze daar eten en drinken, welke taal ze spreken? Dan is dit een weekend voor jou. En weet je zelf ook wat te vertellen over een land, dat mag! Dit weekend leren we van alles over verschillende landen.

Muziekweekend

6 t/m 20 jaar

Vind jij het leuk om samen muziek te maken, zingen of playbacken? Dit weekend gaan we van alles leren over muziek maken. Is dit echt iets voor jou, kies dan voor dit weekend!

24 - 26 november '17

26 - 28 januari '18

9 - 11 maart '18

CSI-weekend

6 t/m 20 jaar

Hou je ervan om een mysterie op te lossen? Ben je goed in het onderzoeken hiervan? We gaan weer een nieuwe moordzaak onderzoeken en je kunt leren hoe je dit het beste kan doen met de nieuwste methodes. Kom je onze meehelpen deze zaak op te lossen?

Wie is de mol?

6 t/m 20 jaar

Kijk je weleens naar Wie is de Mol? Vind je het leuk om allerlei opdrachten te doen in een team? Ja, geef je dan op voor dit spannende en leuke weekend. Maar pas op, we hebben wel een mol in ons team. Kom jij erachter wie de mol is?

Meidenweekend

6 t/m 20 jaar

Dit weekend is het weer meidenweekend! We gaan allerlei meidendingen doen samen met andere meiden. Winkelen, opmaken, kletsen en films kijken. Het kan allemaal. Wil je nog vriendinnen meenemen, geef jullie op voor dit gezellige meidenweekend!

13 - 15 april '18

25 - 27 mei '18

8 - 10 juni '18

Going to Ibiza

We are going to Ibiza!

Niet echt natuurlijk, maar dit weekend staat geheel in het teken van Ibiza.

Wil jij meer weten over dit eiland en wat er daar allemaal te doen is? Dan is dit weekend echt iets voor jou. Geef je op!

Filmen met Laura

6 t/m 20 jaar

Wat weet jij al over films? Dit weekend leren we er alles over. Er is een rol voor iedereen, of je nou graag ‘voor’ of ‘achter’ de camera staat, het maakt niet uit. We leren wat er allemaal nodig is om zelf een film te maken.

Dus het is weer tijd voor: LIGHTS, CAMERA, ACTION!

Op Stap Weekend

12 t/m 20 jaar

Het is weer tijd voor het “Op stap Weekend”. We gaan erop uit om te kijken wat er allemaal te beleven valt buiten het Logeerhuis. Wie gaat er weer mee met de feestbus?

22 t/m 24 juni '18

Expeditie Robinson

6 t/m 20 jaar

Dit weekend staat helemaal in het teken van Expeditie Robinson. Kun jij overleven in de wilde natuur net zoals in de tv-serie?

Meld je dan aan voor dit weekend en leer alles over Expeditie Robinson.

Meer informatie?

Wil je meer weten over tijden, kosten of over hoe je kunt inschrijven voor een WegWijsWeekend of voor meerdere WegWijsWeekenden, klik dan op Informatie WWW in het menu linksboven. Tot ziens op onze WegWijsWeekenden!